tirsdag den 1. november 2011

Møde på First Hotel Skt. Petri


Jeg var til en spændende workshop ude af huset i dag. Hotellet diskede op med en dejlig 2-retters frokost, som nok skulle give lidt ekstra mundvand til de sultne :) Det var virkelig en lækker menu, så ros til kokken.

Desuden er jeg i gang med at forberede mit næste Christianshavnertærte-projekt. Denne gang bliver det med mere rørsukker og mindre mel. Så må vi se hvordan det bliver!

2 kommentarer:

  1. Jeg fandt denne på nettet. Måske kan opskriften bruges???

    Christianshavnertærte

    190 g hassel flager
    137 g hassel nødder
    190 g æggehvider
    381 g sukker
    15 g vanilje sukker
    14 g bagepulver
    73 g kiks
    7 g salt
    Christianshavnerkage bages ved 200 i 20 - 25 min. Toppen er flødeskum med blæntet jordbær, jordbærsyltetøj, fond det køber man i specialkøbmanden i rødovre.


    Pisk hvider og sukker.. og vendte resten i. Men min var altså ikke færdig-bagt på 25 min. Husk det afhænger meget af ovnen.

    SvarSlet
  2. Hey, hvor er du sej!

    Den må prøves her i weekenden! :)

    SvarSlet