mandag den 28. november 2011

Luftige Mini Vaniljemuffins


Der er ikke noget så lækkert som friskbagte vaniljemuffins... Det skulle da lige være MINI vaniljemuffins!

Opskriften er super simpel, og kan spices op med alt fra bær til marcipan. Her får du opskriften - prøv den!

Ingredienser til ca. 20 stk.
3 dl. sukker
200 g. stuetempereret smør
4 æg
5 dl. mel
2 tsk. bagepulver
3 dl. Mælk
3 tsk. vaniljesukker

Miniforme til cupcakes (kan købes bl.a. i Føtex)

Fremgangsmåde
Smør, sukker og vanilje røres godt sammen. Rør i ca. 5 minutter til det er lyst og luftigt.
Tilsæt et æg af gangen og pisk godt efter hvert æg. Jo mere du pisker, jo mere luftig en dej får du. (Brug en håndmixer.)
I en anden skål blander du mel og bagepulver grundigt sammen. Når det er helt rørt sammen, blandes det i smør/sukkerblandingen sammen med mælken.
Det hele røres forsigtigt sammen med en spatel.

Hældes i miniforme (kun halvt op, ellers flyder de ud i ovnen)
Bages ved 200 grader ca. 15 min.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar