tirsdag den 27. september 2011

Lyse muffins med chokoladestykker

Ville forkæle et par veninder - og det gøres bedst med hjerteformede, lyse muffins med stykker af mørk chokolade!

 



















Ingredienser:

Det tørre
4 dl mel
2 tsk bagepulver evt. også et skvæt natron
1 knivspids salt 


Det våde
2 1/2 dl yoghurt (eller cremefraiche og lidt mælk)
Et lille skvæt mælk eller fløde hvis dejen bliver for tyk
1 helt æg
1 1/2 dl smeltet smør
2 1/2 dl sukker

Fyld
100 g hakket, mørk chokolade (Store stykker er fint)


Fremgangsmåde:

Bland de tørre ingredienser godt.


Bland de våde ingredienser, og rør til sukkeret er næsten opløst.
Bland chokoladen i det tørre.
Vend forsigtigt det tørre i det våde. Hvis dejen bliver for tyk, tilsæt et skvæt mælk el.lign.


Hældes i ca. 12 forme og bages ved 200 grader i ca. 15-20 min.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar